Server time (GMT+8): 13:30:38, Sat 23/03/2019

Upgrade To Premium Account

You are not subscribed to our premium membership plan. You may upgrade your account to premium by choosing your desired plan below

High download speed Many filehosters available Unlimited bandwidth
Support for download accelerators Support parallel downloads No ads & filesize limit
Resume aborted downloads Safe & Anonymous download Generate unlimited link

15 Days
Premium

RM20

Try it, you will love it!

 Safe & Anonymous
 100% Privacy
30 Days
Premium

RM30

Most popular plan

 Safe & Anonymous
 100% Privacy
90 Days
Premium

RM70

Biggest money saver!

 Safe & Anonymous
 100% Privacy




Reseller

If you're looking for payment provider different than the above or you need a local billing solution, check out our Resellers

If you have a Premium code from reseller, you can redeem it here



  1. 1 gandaduit said:

    Thanks, pueh ati semalan aku download..rase menangis tengok kelajuan maksima..sob sob....

    Recomended....!

  2. 2 syahforever said:

    Rasanya semua user yang kaki downloader kat sini kena cuba perkhidmatan di OurDownloader.Com ni .. Sbb speed die memang laju dan memuaskan. memang macam premium biasa,,..

    Bagi kaki wayang, adalah satu kerugian sekiranya anda tidak mencuba perkhidmatan ini..

  3. 3 masterazizi87 said:

    salam...saya baru test pki ourdownloader 2 hari lepas. Dan AMAT berpuas hati sekali dengan servis yg diberikan. Banyak game PSP, PC telah berjaya di download dengan jayanya. Murah plak tuh rm10 utk 7 hari. Konfirm akan amik lagi servis ni bile game psp baru kuar..

  4. 4 systemart said:

    Sblum ni mmg tak pernah subscribe mana2 downloader..membazir sanggup beratur tunggu berhari2 guna free... then jumpa Ourdownloader ni...rasanya berbaloi aku kuar RM30... mcm2 menda aku download sepuashati...mmg terbaik dan mantap...rekemen pada semuaaaaaaaa......

More testimonials here



Copyright © 2009-2019 DownloadPremium.net - All rights reserved.
Powered By SNITSOLUTIONS