Server time (GMT+8): 03:27:35, Sun 25/06/2017

Testimonials

We has a long list of happy customers. Here is what a few of them have to say about their experience with DownloadPremium.net
(previously known as ourdownloader.com)

  1. 1 muhdy said:

    Nak bagitau kepada yang belum mengguna servis ODL Premium ini:

    - download memang laju
    - download boleh 8 files sekaligus
    - kelajuan yang lebih dari yang menggunakan free user

    bak kata yang lain : Berbaloi-baloi

    memang mesti pilih !

  2. 2 Photofast said:

    A very good service provider... with a reasonable price. with just rm30, you can hv access to multiple file sharing sites, for 30 days. As a comparison, you hv to pay around rm20 to rm 25 to get a one-month Rapidhshare acccount ONLY, or up to rm 40 for a one-month Hotfile account ONLY. What a bargain!!! A heaven for heavy downloaders like me!

    The customer servise is also very good. Your request to buy an account will be attended in no time. They will also answer all of your questions within 24 hours of querying

    happy downloading!

  3. 3 albagold99 said:

    msti pilih ni...smua ade dlm 1 pakej...****tik wei....bjimat smasa hrga brg naik...apa lg...tkkn nk amik satu2 pkej je?apapn cun bt TT..****tik sokmo...

  4. 4 cloneaid said:

    kepada semua kaki sedut..aku recommend korang subscribe servis ni..memang puas hati..speed download memang mantap..pilihan file hosting yang banyak membolehkan korang dapat download file dengan selesa..

  5. 5 ExAvantz said:

    terbaik dr ladang bro...
    sangat mudah !!!
    laju & best !!!

    bravo ourdownloader !!!

  6. 6 masterazizi87 said:

    salam...saya baru test pki ourdownloader 2 hari lepas. Dan AMAT berpuas hati sekali dengan servis yg diberikan. Banyak game PSP, PC telah berjaya di download dengan jayanya. Murah plak tuh rm10 utk 7 hari. Konfirm akan amik lagi servis ni bile game psp baru kuar..

  7. 7 waddy80 said:

    aku dah try dah servis ni.. bagus sebab banyak file hosting yang dia cover.. the best part is ko leh guna accelarator terus dari link dorang..

    tak payah pening kepala.. kalau pakai 4 mbps..berdesup kalau guna ourdownloader ni...

  8. 8 knightrider said:

    OURDOWNLOADER DA BEST!!!!.....................terima kasih ourdownloader kerana menghilangkan segala rasa tension sejak mediafire buat hal..terpksa guna hotfile..rapidshare..megaupload..tp tetap slow..xsuport resume..nk beli premium untuk setiap site tu..mcm xberbaloi..hehe..so..solution terbaik adalah OURDOWNLOADER..10 premium akaun dengan hanya sekali bayaran je..jimat...murah..servis tip top..marilah pakat ramai2 guna OURDOWNLOADER...!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. 9 comicster said:

    sejak menggunakan ourdownloader, kehidupan malam saya bertambah ceria... malah, komputer saya pun dah makin berisi dengan benda2 yg best... segala jenis muvi, game, anime, software, bla bla bla ade dlm laptop saya... terima kasih OURDOWNLOADER...!!!

  10. 10 ashyxt said:

    WHY buy premium account for a particular site? GET THIS INSTEAD! Briliant service by Excellent seller!

  11. 11 fitzhex said:

    mmg terbaik servis ourdownloader neh.. mmg dpt full speed, smua host.. byk movie2, game2 gune link premium cam rapidshare,megaupload, hotfile.. klu korang gne servis nie keje jadi mudah, pastekn link, dlm bpe saat je, da jdi direct link, n bleh resume.. kre 8 premium akaun dlm 1 harge..mmg terbaik!! keep it up! try la yg seminggu n rasai kenikmatannye..

  12. 12 hidz7 said:

    hye guys...i am the new user of this service and guess what?I am a very happy person now...if before this i always had a problem with the download speed..when i use this service, the download speed jumped up to full speed!!
    I recommended this service to all people, why pay for just one particular site if you can have all of them by using this service? seriously, this is a very good service and must have for everybody

  13. 13 gloomymove said:

    Thanks for the speedy reply by the TS, a happy user now ...

  14. 14 dineshmike said:

    I tested the service with 10 days account. Everything working nicely. I can download from any filehosting website without any problems. Now I am planning on buying the 6 months account.

  15. 15 sa2_Gwa said:

    used 2 month oledi..good n economic downloader service..y don't u try?

  16. 16 amir89 said:

    I try the trial 250MB, and afterward decided to subscribe.! good service here..

  17. 17 zakigintong said:

    fast and reliable, tried 7 days trial it nice and the seller very fast response

  18. 18 forexworld said:

    semenjak aku guna ourdownloader ni,aku dah x lagi download movie guna torrent yg selow dan ambik masa berhari-hari tuk download...ourdownloader mmg best...tak pedihkan mata

  19. 19 nazwa69 said:

    Ourdownloader mantap.. Pantas,Murah Dan Berbaloi2...

  20. 20 skywalkercrewz said:

    mmng laju giler ... jom pakat2 reramai beli dan nikmati kemudahan yang disediakan ... servis tiptop ... rugi klu x beli ...

  21. 21 kimicnol said:

    prtme di malaysia..
    sngt mudah dan cepat

  22. 22 cronixxx said:

    OurDownloader is the best from the best. Kenapa perlu pilih yang lain sedangkan pakej yang ditawarkan ODL adalah yang terbaik. 10 uploader hosting dalam satu!!!! Lagipun, rasa - rasanya, ini adalah yang pertama launch di Malaysia. Servis pun yang terbaik. Jangan teragak lagi untuk melanggan servis dari ODL.

  23. 23 chakura said:

    Salam dan Hai...
    saya pengguna baru ODL

    saya nak ucapkan terima kasih dengan servis yang pantas dari pihak pengurusan ODL begitu juga dengan kelajuan download adalah lebih pantas dari biasa.

    semoga terus sukses dan berikan yang terbaik untuk pengguna.

  24. 24 systemart said:

    Sblum ni mmg tak pernah subscribe mana2 downloader..membazir sanggup beratur tunggu berhari2 guna free... then jumpa Ourdownloader ni...rasanya berbaloi aku kuar RM30... mcm2 menda aku download sepuashati...mmg terbaik dan mantap...rekemen pada semuaaaaaaaa......

  25. 25 rozekmulia said:

    Memang terbaik la servis ourdownloader! Sebagai kaki download movie, saya selalu mengalami kesukaran untuk mencari link yang sama dengan akaun yang ada. Kalau nak beli semua akaun yang ada kat Internet ini memang tidak mampu la sebagai pelajar. Kalau hendak beli akaun yang biasa macam Hotfile dan Rapidshare sekaligus pun mencecah lebih daripada ourdownloader yang memiliki lebih daripada 7 akaun lain,mahu pilih yang mana lagi?Apatah lagi Speed download laju, pembekal friendly, tempahan tidak sampai 5 minit! Memang disyorkan kepada rakan-rakan sekalian.

  26. 26 genzi0401 said:

    wow.. nice service and cheap too..
    downloading 7GB+ files using MU now..
    max speed.
    great service, immediate transaction!!!
    recommended!!!!

  27. 27 lucero said:

    A very good service provider... with a reasonable price. with just rm30, you can hv access to multiple file sharing sites, for 30 days. As a comparison, you hv to pay around rm20 to rm 25 to get a one-month Rapidhshare acccount ONLY, or up to rm 40 for a one-month Hotfile account ONLY. What a bargain!!! A heaven for heavy downloaders like me!

    The customer servise is also very good. Your request to buy an account will be attended in no time. They will also answer all of your questions within 24 hours of querying.

    All in all, 2 thumbs up for OurDownloader.com !!!... Will come back soon for more!

  28. 28 johnrozz said:

    aku sgt berpuas hati dgn servis korang...kat opis aku depa block semua file hosting neh...tapi bila guna ourdownloader,semua beres...haha..download sampai koma...rugi wei sapa tak guna service neh

  29. 29 limeflix said:

    Salam..so far, OurDownloader is the best..the best ever I guess. Even for my family, OurDownloader has become our priority and bookmark in our browser..The service, the speed, the availability, the reliability, the interface are amazing..Try OurDownloader..because its the best.

  30. 30 DarkAsura said:

    service cpt..tp bnde ni mmg puas hati byk tempat leh download..sape2 downloadking tu bole la try hehe

  31. 31 naeemtycoon said:

    Masyuk nie korang, aku dah jadi customer tetap
    Service pun sepantas kilat
    tadi baru je aku ade problem deposit files punye downloader
    aku hantar email x smp 5 minit
    dah reply dah fix,
    korang mmg terbaek laa

  32. 32 syahforever said:

    Rasanya semua user yang kaki downloader kat sini kena cuba perkhidmatan di OurDownloader.Com ni .. Sbb speed die memang laju dan memuaskan. memang macam premium biasa,,..

    Bagi kaki wayang, adalah satu kerugian sekiranya anda tidak mencuba perkhidmatan ini..

  33. 33 HolySatan said:

    mmg mantop servis nieh... donlod berdesup cm premium acc.. donlod lah.. arinie jer aq donlod almost 12Gb!!

  34. 34 johnrozz said:

    kepada semua yg bakal beli service nie... mmg berbaloi-baloi.
    Semua premium acc ader. pilih je mana satu. x payah nak beli asing2.
    Mmg berbaloi-baloi membeli.

    Speed pon laju gak. Aku boleh dapat average 60kbps utk rapidshare. Line 1Mbps share dengan 8 user.

    Servis pon laju. Aku dapat acc lepas 1 1/2 jam lepas wat pembayaran.

    Recomended.....

  35. 35 diprivacy5275 said:

    Wah, tak rugi kalau jadi client ODL ni. Siap ada forum lagi dan source DL yg gempak2. Mmg client friendly la ODL ni. Tabik spring

  36. 36 mEnZaMaGiC said:

    Memang meletop betul ourdownloader..tak boleh dinafikan..all filehostings are bundled together...ourdownloader rocks!!!

  37. 37 gandaduit said:

    Thanks, pueh ati semalan aku download..rase menangis tengok kelajuan maksima..sob sob....

    Recomended....!

  38. 38 cloneaid said:

    aku dah guna servis ODL selama 3 bulan..download speed mmg di tahap maksimum..satu fail bersaiz 200MB dapat didownload
    dalam masa 21 minit (guna line 1.5MBps)..TT punya servis pun aku amat berpuas hati..dia akan cuba selesaikan masalah
    berkenaan ODL dengan segera..cuma kena terus sms dia dah maklumkan masalah..

    harga..amat berpatutan..RM30 untuk 7 file hosting..boleh sedut sepuas hati..lepas ni mmg aku akan terus gunakan servis
    ODL..jimat..

  39. 39 deayang said:

    Umpama mimpi dalam mimpi...heheh...!
    download speed yg amat memeranjatkan...

    hehe...Cuba mesti cuba....!!

  40. 40 jebatn9 said:

    Fulamak bro..mmg best benda alah ni...menjimatkan..praktikal...aku dah try guna...nampaknya...aku akan sambung lagi utk
    expired yg lebih lama lps ni.....

  41. 41 cacamerbahaya said:

    baru tahu by last week benda ni..
    jumpa kat forum yohif..
    so far xda plak prob..
    service ourdownload mmg terbaeekkkk!
    rugi kalau korang x try!

  42. 42 muzica said:

    Terbaiklah lah benda ni.downlod laju dan byk pilihan.boleh donlod koleksi2 yg dimahukan.sile cube tnpa was-was.

  43. 43 public_bank said:

    service ni mmg best la.jimat.sng je.mmg betul la.ak da try la.korg bila lg?

  44. 44 crazystudent00 said:

    Nak gtau r... servis ni bagi ak THE BEST!~! thanks memang nak sambung klu bleh sampai setahun.. bleh la ak bagi adek2 ak gne,.. (^__^)!

  45. 45 hEadS said:

    ourdownloader mmg tools yg kena ada la kat kaki download yg tegar ni..
    lg berbaloi dari beli single file hosting..kat ourdownloader korang leh download dr byk filehosting mcm :

    hotfile
    megaupload
    megavideo
    rapidshare
    deposit files
    filefactory
    uploading

    byk tu beb..mmg berbaloi..speed mmg sebijik mcm premium..
    sbb aku pernah langgan premium acc rapidshare n compare ngan ourdownload, result is sama hebat

Page 1 of 1 1

Copyright © 2009-2017 DownloadPremium.net - All rights reserved.