Server time (GMT+8): 20:25:37, Fri 14/12/2018

Upgrade To Premium Account

You are not subscribed to our premium membership plan. You may upgrade your account to premium by choosing your desired plan below

High download speed Many filehosters available Unlimited bandwidth
Support for download accelerators Support parallel downloads No ads & filesize limit
Resume aborted downloads Safe & Anonymous download Generate unlimited link

15 Days
Premium

RM20

Try it, you will love it!

 Safe & Anonymous
 100% Privacy
30 Days
Premium

RM30

Most popular plan

 Safe & Anonymous
 100% Privacy
90 Days
Premium

RM70

Biggest money saver!

 Safe & Anonymous
 100% Privacy




Reseller

If you're looking for payment provider different than the above or you need a local billing solution, check out our Resellers

If you have a Premium code from reseller, you can redeem it here



  1. 1 waddy80 said:

    aku dah try dah servis ni.. bagus sebab banyak file hosting yang dia cover.. the best part is ko leh guna accelarator terus dari link dorang..

    tak payah pening kepala.. kalau pakai 4 mbps..berdesup kalau guna ourdownloader ni...

  2. 2 rozekmulia said:

    Memang terbaik la servis ourdownloader! Sebagai kaki download movie, saya selalu mengalami kesukaran untuk mencari link yang sama dengan akaun yang ada. Kalau nak beli semua akaun yang ada kat Internet ini memang tidak mampu la sebagai pelajar. Kalau hendak beli akaun yang biasa macam Hotfile dan Rapidshare sekaligus pun mencecah lebih daripada ourdownloader yang memiliki lebih daripada 7 akaun lain,mahu pilih yang mana lagi?Apatah lagi Speed download laju, pembekal friendly, tempahan tidak sampai 5 minit! Memang disyorkan kepada rakan-rakan sekalian.

  3. 3 johnrozz said:

    aku sgt berpuas hati dgn servis korang...kat opis aku depa block semua file hosting neh...tapi bila guna ourdownloader,semua beres...haha..download sampai koma...rugi wei sapa tak guna service neh

  4. 4 deayang said:

    Umpama mimpi dalam mimpi...heheh...!
    download speed yg amat memeranjatkan...

    hehe...Cuba mesti cuba....!!

More testimonials here



Copyright © 2009-2018 DownloadPremium.net - All rights reserved.
Powered By SNITSOLUTIONS